De cursus improvisatiecomedy wordt gegeven door een ervaren docent met jaren ervaring bij improvisatiecomedycollectief Flunknarf.

DATA LOADED COMEDYHUIS DINNERDEAL 2020

Dinsdag 18 februari 2019 – Koop nu tickets
Dinsdag 25 februari 2019 – Koop nu tickets

Dinsdag 10 maart 2020 – Koop nu tickets
Dinsdag 17 maart 2020 – Koop nu tickets
Dinsdag 24 maart 2020 – Koop nu tickets
Dinsdag 31 maart 2020 – Koop nu tickets

Dinsdag 7 april 2020 – Koop nu tickets
Dinsdag 14 april 2020 – Koop nu tickets
Dinsdag 21 april 2020 – Koop nu tickets
Dinsdag 28 april 2020 – Koop nu tickets

Dinsdag 5 mei 2020 – Koop nu tickets
Dinsdag 12 mei 2020 – Koop nu tickets
Dinsdag 19 mei 2020 – Koop nu tickets

FEESTELIJK FESTIVALFOOD + COMEDY
MET BIJNA 25% KORTING VOOR 26,95 EURO

Het beste streetfoodrestaurant van Utrecht en de leukste comedy club van de stad slaan de handen ineen voor de Loaded Comedyhuis Dinnerdeal. Kortom, vanaf september kan er elke dinsdag voor nog geen 27 euro (bijna 25 % korting!) gegeten worden bij Loaded en daarna gelachen worden op de open mic in de Comedyhuis Club. Eerst genieten van fried sushi en pokébowls en daarna de calorieëen eraf lachen met de beste grappen van Nederland: da’s nog eens maatschappelijk verantwoord ondernemen! (Waar is onze subsidie?!)

De cursus improvisatiecomedy wordt gegeven door een ervaren docent met jaren ervaring bij improvisatiecomedycollectief Flunknarf.

LOADED
(AMSTERDAMSESTRAATWEG 54, UTRECHT)

Bij Loaded serveren ze een combinatie van toffe festival-stijl gerechten en streetfood in shared-dining vorm. Het menu bevat zo’n 18 gerechten in de categorieën vlees, vis en vega(n). De chef van Loaded kiest de beste hapjes voor je uit (en uiteraard kan vega ook) en stelt zo een maaltijd samen die zowel ontzettend lekker als hartstikke gezond is.

Het festivalfood van Loaded is vrolijk én lekker met klassiekers als diverse loaded fries, vegan shoarma, pokébowl, cheeseburger springrolls en hot buffalo wings. En ook de Loaded dranken zijn het noemen waard: kleurrijke en smaakvolle blikken speciaalbier, lokaal gebrande koffie, Brand Garage frisdranken, milkshakes & Loaded cocktails. En neem anders je vrienden mee want Loaded heeft een eigen taptafel voor als je lekker zelf met bekenden wil tappen.

Meer info: loadedutrecht.nl.

De cursus improvisatiecomedy wordt gegeven door een ervaren docent met jaren ervaring bij improvisatiecomedycollectief Flunknarf.
De cursus improvisatiecomedy wordt gegeven door een ervaren docent met jaren ervaring bij improvisatiecomedycollectief Flunknarf.

ROUTE: LOADED-COMEDYHUIS
(IN 10 MINUTEN)

Loaded zit op de Amsterdamsestraatweg 54 (Google Maps). Dit is het begin van de Amsterdamsestraatweg vlakbij de grote Albert Heijn. Loaded zit op nog geen 10 minuten lopen van de Comedyhuis Club in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 (Google Maps).

Wil je weten hoe je moet lopen? Klik hier voor een Google Maps-route. Of kijk hieronder voor een old school route-aanwijzing.

– Vanaf Loaded loop je richting de Weerdsingel (waar de Ekko zit). Je houdt het water aan je rechterhand.
– Bij de  eerste brug (de Monicabrug) ga je rechts het water over. Je gaat meteen links en loopt met het water aan jouw linkerhand richting de Oudegracht.
– Steek over bij de eerste brug en ga rechtsaf.
– Je loopt nu op de Oudegracht. De Comedyhuis Club zit 90 meter verderop aan de linkerkant in De Kargadoor op de Oudegracht 36.

HOE WERKT HET?

Koop een ticket voor de Loaded Comedyhuis Dinnerdeal en ga naar Loaded (Amsterdamsestraatweg 54) op de dinsdag van de show. Hier kiest de chef drie gerechten voor je uit (en als het vega moet zijn, regelen ze dat) uit een menu vol lekkernijen als dry aged pork, vegan shoarma en diverse loaded fries. Drinken betaal je apart. Zorg dat je tussen 18.00-19.00 uur bij Loaded bent zodat je genoeg tijd hebt om rustig te eten. Het Comedyhuis geeft aan Loaded door dat je komt. Als je bijzondere allergieën of dieetwensen hebt, geef die dan door op jurg[@]comedyhuis.nl met duidelijk vermeld wanneer je komt.

Om 20.30 uur begint in de Comedyhuis Club (Oudegracht 36) de comedyshow. Daar zie je een open mic met 8+ comedians met nieuwe grappen. Een ticket voor de Loaded Comedyhuis Dinnerdeal is 24,95 euro. Niet slecht voor drie gangen én een comedyshow!