De cursus improvisatiecomedy wordt gegeven door een ervaren docent met jaren ervaring bij improvisatiecomedycollectief Flunknarf.

Online Presenteren met humor (ook beschikbaar in het Engels)

Hoe hou je online een presentatie vanachter je laptop? Het Comedyhuis denkt met je mee. Presenteren is een vak en online presenteren in combinatie met humor al helemaal. Gelukkig kunnen de ervaren comedians van het Comedyhuis met hun jarenlange podiumervaring en technische kennis helpen.

In deze workshop leren de deelnemers in een vrolijke presentatie van drie kwartier tot een uur hoe ze op een grappige manier vanachter hun laptop hun boodschap kunnen overbrengen op een publiek. Lessen die behandeld worden:

– Hoe houd je als spreker de aandacht vast?
– Hoe gebruik je stem en houding om een boodschap zo efficient mogelijk over te brengen?
– Welke technische aspecten zijn cruciaal om jouw presentatie goed uit de verf te laten komen?
– De 5 geheime tips voor een perfecte online presentatie…

Tijdens de workshop neemt presentator Jeroen Pater de deelnemers aan de hand met aansprekende voorbeelden en leerzame activiteiten. Aan het einde zijn ze vermaakt én hebben ze wat geleerd.

Jeroen Pater is al comedian sinds 1995 en speelt elk jaar meer dan 200 voorstellingen in binnen- en buitenland. Hij treedt ook regelmatig op in het Engels en is een graag geziene gast op de comedypodia met een herkenbare grappen voor een breed publiek. Hij heeft ook zijn eigen comedy club in Utrecht (de Comedyhuis Club) en is artistiek leider van het Utrecht International Comedy Festival: het grootste comedy evenement in Nederland. Jeroen is naast zijn werk als comedian ook al sinds 1998 communicatietrainer en helpt bij de Orde van Advocaten al jaren de advocaat-stagiaires bij het ontwikkelen van hun communicatieve en commerciële vaardigheden. Ook staat hij regelmatig op congressen met programma’s als Netwerken voor Professionals, comedyworkshops en comedy op maat.

Duur: 30 – 45 minuten
Prijs: vraag een offerte aan via het contactformulier

Mail nu voor meer informatie: klik hier!

Stand-Up Comedyshow met één of twee comedians (ook in het Engels)

Bij deze online comedyshows komen de ervaren grappenmakers van het Comedyhuis langs in uw Zoom-vergadering of Teams-meeting om een vrolijk eind te breien aan een sessie. De comedians kunnen ook een speciaal op maat gemaakte voorstelling schrijven waarbij de grappen helemaal gaan over uw bedrijf of het thema van de dag. Hierbij hebben de comedians eerst een voorgesprek zodat ze goed beslagen ten ijs komen met een unieke show die de deelnemers gegarandeerd met een goed gevoel achterlaat.

Comedians: Jurg van Ginkel, Oscar Smit of Tobi Kooiman

Duur 20 – 30 minuten

Prijs: vraag een offerte aan via een mail aan info[a]comedyhuis.nl of het contactformulier!

De cursus improvisatiecomedy wordt gegeven door een ervaren docent met jaren ervaring bij improvisatiecomedycollectief Flunknarf.
De cursus improvisatiecomedy wordt gegeven door een ervaren docent met jaren ervaring bij improvisatiecomedycollectief Flunknarf.

De Comedyhuis Bingo Show met comedian Hans Gommer (ook in het Engels)

 Een lekker laagdrempelige en gezellige bingo-show met grappenmaker Hans Gommer: da’s de Comedyhuis Bingo Show. Met een combinatie van comedy, liedjes, interactieve vragen, gebbetjes en bingo maakt kwebbelkous Hans Gommer er één groot, melig feest van. En het is leuk voor jong én oud want ‘Mr. Utrecht’ Hans Gommer sleept iedereen met een glimlach op het gezicht de verschillende rondes door in de jacht op mooie prijzen.

Maak van je online ontmoeting een echte Bingo borrel en ‘unmute’ jezelf! Speel mee en ervaar de diepe inwendige behoefte van de mens om keihard ‘BINGO!’ te roepen tegen een computerscherm. En dan maak je ook nog eens kans op grote (en kleine) prijzen!

De Comedyhuis Bingo Show was dé onverwachte hit in coronatijd. Een combinatie van scherpe vragen, flauwe grappen, en een hele grote berg lol is precies wat mensen nodig hebben in deze tijden. En wij helpen daar graag bij!

Duur: 60 minuten
Prijs: Vraag onze offerte aan!

Zoom Improv Comedy (ook in het Engels)

De vrijdagmiddagborrel, het afdelingsoverleg of het congres: nu alles via videobellen gaat, heeft het (laten we eerlijk zijn) allemaal nét wat minder schwung. Normaal zou je uitpakken met een gezellige borrel, maar ja… wat kan je nu? Het Comedyhuis heeft het antwoord: Zoom Improv Comedy!

Bij Zoom Improv Comedy komt comedian Andries Tunru live binnenvallen in jullie online meeting met een interactieve en volledig op maat geschreven show die hij presenteert vanuit zijn eigen huis. Aan de hand van júllie onderwerpen speelt Andries een hilarische en gegarandeerd unieke improvisatievoorstelling. Een rap over je werkveld? Een musical over het bedrijfsbeleid? Een jubilaris in het zonnetje zetten? Alles kan! Wat de thema’s ook zijn, Andries geeft er een razendsnelle komische draai aan. Zoom Improv Comedy is een verrassende en leuke manier om je meeting nét dat beetje extra te geven!

Over de comedian: Andries Tunru won niet alleen de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, maar is ook Nederlands Kampioen Improvisatietheater. In plaats van zijn cabarettour speelt hij regelmatig de populaire internetshow Quarantaine Comedy. Andries is ook een veelgevraagd artiest op congressen en events met zijn onnavolgbare improvisaties en slimme gevoel voor humor.

Duur: 30 – 45 minuten
Prijs: vraag een offerte aan via de mail of ons contactformulier

De cursus improvisatiecomedy wordt gegeven door een ervaren docent met jaren ervaring bij improvisatiecomedycollectief Flunknarf.

Online pub Quiz! (Ook in het Engels)

Thomas Hoogendoorn is niet alleen een van de beste improvisatie-comedians van Nederland (die met zijn werk te zien was bij de opvolger van De Lama’s op BNNVARA (link) en die met zijn gezelschap Flunknarf meerdere keren Nederlands kampioen werd): hij is ook een verbeten verzamelaar van trivia. Dus als u uw bijeenkomst wil afsluiten met een Online Pub Quiz kan je geen betere quizmaster wensen.

In meerdere rondes met interessante, grappige, moeilijke en bizarre vragen maakt Thomas van elke online bijeenkomst een feest! Thomas regelt het hele pakket: vragen, grappen én sfeer. Een vrolijkere afsluiting kunt u zich niet wensen…

Duur: 30 – 45 minuten
Prijs: vraag een offerte aan via een email aan info[a]comedyhuis.nl of ons contactformulier hieronder

Mail nu voor meer informatie: klik hier!

Techniek? Laat ons het regelen!

De prijzen van de hierboven beschreven online comedyshows gaan ervan uit dat de comedians vanuit huis optreden. Maar misschien wilt u uw evenement nét wat meer cachet geven en ook hierbij kan het Comedyhuis helpen! Wij hebben ruime ervaring in het opzetten van een studio voor online streamen op uw locatie. Hiervoor regelen wij alles voor een perfecte online show bij u in huis. Dit doen wij in samenwerking met de professionals van Grumble Film. Zie hiernaast de aftermovie die zij maakten voor het Utrecht International Comedy Festival 2018.

Of het nou via Zoom, Google Teams, Youtube of een ander kanaal moet: wij regelen de camera, het geluid en de professionele regisseur voor een perfecte show zodat u lekker ontspannen kan genieten. Als u aangeeft dat u dit graag wilt, dan maken wij een offerte voor u! Neem contact op via de mail of het contactformulier hieronder.