Comedyhuis Club @ Kargadoor Utrecht betekent elke week stand-up comedy in Utrecht!

Elke dinsdag- en zaterdagavond kunnen fans van stand-up comedy en cabaret terecht bij de Comedyhuis Club in De Kargadoor aan de Oudegracht 35 in Utrecht (0ok wel bekend als de leukste comedykelder van Nederland). Elke dinsdag is er een open mic met nieuw talent en elke zaterdag komen de professionals langs voor een echte showcase. Kijk nu naar al onze shows en haal je kaartjes door hier te klikken!

[rescue_column size=”one-half” position=”first”]

Comedyhuis Club: Open Mic
Wanneer: Elke dinsdag
Entree: 8 euro
Kaarten: Check onze events!

Nieuwe grappen, onbekende talenten en ervaren comedians die aan het oefenen zijn voor hun nieuwste show: je ziet het elke dinsdag op de Comedyhuis Club: Open Mic in de Kargadoor in Utrecht. Een show met een mengelmoes van virtuose beginners en bekende namen die komen oefenen.

Elke open mic alles onder leiding van een Master of Ceremonies van het Comedyhuis die alles in goede banen leidt. Bij de Comedyhuis Club: Open Mic zit je dus lekker laagdrempelig voor maar 8 euro met een koud biertje op de eerste rij terwijl comedians zich in het zweet werken en nieuwe grappen worden geboren.

[/rescue_column]

[rescue_column size=”one-half” position=”last”]

Comedyhuis Club: Showcase
Wanneer:
Elke zaterdag
Entree: 12,50 (excl. servicekosten)
Kaarten: Check onze events!

Elke zaterdag verandert de Kargadoor in een knettergezellige comedykelder tijdens de Comedyhuis Club: Showcase. En dat betekent de beste comedians van het Comedyhuis én hun beroemde vrienden uit de rest van het land die vlak voor jouw neus een show staan te spelen. Met maar liefst vier comedians en één Master of Ceremonies per avond staan de showcases garant voor een dynamische show die voor iedereen leuk is.

Verwacht regelmatige optreden van Comedyhuis-leden Ruud Smulders (BNN), Berit Companjen (Comedy Factory), Jeroen Pater (Lowlands), Jurg van Ginkel (Drugs Comedy Night 2), Vanessa Jorissen (Zaadvrager.nl), Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award), Hans Gommer (oftewel Mr. Utrecht), Hank (Grimassen), Soula Notos (Comedy Kitchen, De Halve Maan) en Ronald Smink (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival). Maar niet alleen Utrechts talent is vertegenwoordigd: ook bekende comedians vanuit de rest van het land komen langs om te zorgen dat elke Comedyhuis Club: Showcase met een knallend lach eindigt. Kaartjes kosten maar 12,50 euro (excl. servicekosten).

[/rescue_column]