STREAMING

Het Comedyhuis heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een professionele streaming machine. Vanuit onze eigen studio, of gewoon met een comedian thuis achter zijn computer, kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsborrel, evenement of vergadering net even een stukje leuker wordt. Van een geheel op maat geschreven optreden van 10 minuten van een comedian tot een geïmproviseerde show met liedjes en publieksparticipatie of een comedy bingo: wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Meer weten? Vul ons contactformulier hieronder in en wij sturen u onze uitgebreide brochure op.

De Comedyhuis Cursus wordt gegeven door ervaren docenten zoals comedian Lambert-Jan Koops.

Online Presenteren met humor (ook in het Engels)

Hoe hou je online een presentatie vanachter je laptop? Het Comedy- huis denkt met u mee. Presenteren is een vak en online presenteren in combinatie met humor al helemaal. Gelukkig kunnen de ervaren comedians van het Comedyhuis met hun jarenlange podiumervaring en technische kennis helpen

In deze workshop van 30 tot 45 minuten leren de deelnemers in een vrolijke presentatie van comedian en communicatiecoach Jeroen Pater hoe ze op een grappige manier en gezeten achter de laptop hun boodschap kunnen overbrengen op een publiek.

Stand-up comedyshow met één of twee comedians
(ook in het Engels)

Bij deze online comedyshows komen de ervaren grappenmakers van het Comedyhuis langs in uw Zoom- vergadering of Teams-meeting om een vrolijk eind te breien aan een sessie.

De comedians kunnen ook een speciaal op maat gemaakte voorstelling schrijven waarbij de grappen helemaal gaan over uw bedrijf of het thema van de dag. Uiteraard is dit ietsje duurder omdat de comedian ook een voorgesprek heeft.

De Comedyhuis Cursus wordt gegeven door ervaren docenten zoals comedian Lambert-Jan Koops.
De Comedyhuis Cursus wordt gegeven door ervaren docenten zoals comedian Lambert-Jan Koops.

Zoom Improv Comedy (ook in het Engels)

De vrijdagmiddagborrel, het afdelingsoverleg of het congres: nu alles via videobellen gaat, heeft het (laten we eerlijk zijn) allemaal nét wat minder schwung. Normaal zou u uitpakken met een gezellige borrel, maar ja… wat kan u nu? Het Comedyhuis heeft het antwoord: Zoom Improv Comedy!

Bij Zoom Improv Comedy komt comedian Andries Tunru live binnenvallen in jullie online meeting met een interactieve en volledig op maat geschreven show die hij presenteert vanuit zijn eigen huis.

Aan de hand van uw onderwerpen speelt Andries een hilarische en gegarandeerd unieke improvisatie- voorstelling. Een rap over uw werkveld? Een musical over het bedrijfsbeleid? Een jubilaris in het zonnetje zetten? Alles kan! Wat de thema’s ook zijn, Andries geeft er een razendsnelle komische draai aan. Zoom Improv Comedy is een verrassende en leuke manier om uw meeting nét dat beetje extra te geven!

Comedy Bingo met Hans Gommer

De gezellige ras-Utrechter Hans Gommer presenteert een online bingo met leuke prijzen, flauwe grappen en veel meligheid. Interactief, lollig, gevat, charmant en een leuke manier om uw werknemers die thuis zitten te bedanken voor hun harde werk. De Comedy Bingo met Hans Gommer is gewoon leuk. Punt!

De Comedyhuis Cursus wordt gegeven door ervaren docenten zoals comedian Lambert-Jan Koops.

Online pub quiz! (Ook in het Engels)

Thomas Hoogendoorn is niet alleen een van de beste improvisatie- comedians van Nederland (die met zijn werk te zien was bij de opvolger van De Lama’s op BNNVARA en die met zijn gezelschap Flunknarf meerdere keren Nederlands kampioen werd): hij is ook een verbeten verzamelaar van trivia. Dus als u uw bijeenkomst wil afsluiten met een Online Pub Quiz kan u zich geen betere quizmaster wensen.

De Comedyhuis Cursus wordt gegeven door ervaren docenten zoals comedian Lambert-Jan Koops.

Techniek? Laat ons het regelen!

De prijzen van de hierboven beschreven online comedyshows gaan ervan uit dat de comedians vanuit huis optreden. Maar misschien wilt u uw evenement nét wat meer cachet geven? Ook hierbij kan het Comedyhuis helpen. Wij hebben ruime ervaring in het opzetten van een studio voor online streamen op uw locatie.

Hiervoor regelen wij, in samenwerking met videobedrijf Grumble Film, alles voor een perfecte online show bij u in uw bedrijf. Of het nou via Zoom, Google Teams, Youtube of een ander kanaal moet: wij regelen de camera, het geluid en een professionele regisseur voor een perfecte show zodat u lekker ontspannen kan genieten. Als u aangeeft dat u dit graag wilt, dan maken wij een aparte offerte voor u!

De Comedyhuis Cursus wordt gegeven door ervaren docenten zoals comedian Lambert-Jan Koops.
Of stuur nu een mail voor meer informatie!