Trainingen comedy voor het bedrijsleven: daarvoor moet je bij het Comedyhuis in Utrecht zijn!

Het Comedyhuis zorgt er graag voor dat andere mensen leuk uit de hoek komen, vooral als die mensen in het bedrijfsleven werken en daarom geven wij al jaren trainingen in (stand-up) comedy voor bedrijven. Een training stand-up comedy brengt mensen samen en is de perfecte manier om werknemers een paar uurtjes uit het vaste stramien van de werkvloer te halen. Ook is het de perfecte afsluiter van een bedrijfsuitje. Meer weten? Neem even contact op!

Tijdens trainingen comedy krijgen deelnemers eerst uitleg over de grondbeginselen van humor. Daarna gaan ze samen werken aan hun eigen grappen om vervolgens een kort optreden te geven voor hun collega’s. Een training kan een uurtje duren, een middag of zelfs een hele dag.

Een training comedy dwingt mensen in het bedrijfsleven niet alleen om hun creativiteit te gebruiken maar de gezamenlijke spanning (en opluchting als het lukt!) zorgt ook voor teambuilding onder collega’s en maakt dat werknemers een humoristische kant van elkaar leren kennen waarvan ze daarvoor niet wisten dat die bestond.

Bovendien is er bij comedytrainingen ook veel aandacht voor improvisatie. Een fraai middel om mensen snel comfortabel met elkaar te maken en typisch zo’n vaardigheid die in het bedrijfsleven altijd van pas komt. Want snel denken, inspelen op een situatie en beslissingen nemen is niet alleen iets wat in grote bedrijven cruciaal is maar speelt ook in comedy en cabaret een grote rol!

Meer weten over de trainingen comedy die het Comedyhuis geeft voor bedrijven? Mail ons meteen door hier te klikken.