VICTOR LUIS VAN ES

Victor Luis van Es is een van die zeldzame comedians die net zo goed 20 minuten grappen kan knallen in een comedy club als dat hij een hilarische én gevoelige avondvullende voorstelling kan neerzetten.

Deze Chileens/Nederlandse artiest leerde grappen schrijven in zijn tijd bij het Comedy Café in Amsterdam en als vaste warm-up comedian voor Javier Guzman. Inmiddels heeft hij zijn vleugels uitgeslagen en heeft hij bewezen avondvullend een ontroerende én grappige voorstelling neer te kunnen zetten met zijn show ‘Stille Strijd’.

Victor Luis van Es is bij het Comedyhuis te boeken als comedian en MC en komt ook tot zijn recht bij bedrijfsoptredens of shows op maat. Voor zijn avondvullende show kijkt u op www.victorluisvanes.nl (boekingen hiervoor gaan via Spoor12).

“Van Es is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.”
– Het Parool

“Een sterke, persoonlijke voorstelling, waarin Van Es’ talent voor het vertellen van verhalen goed tot uiting komt.”
– Theaterkrant”

“Hij maakt de meeste indruk wanneer hij niet op lachjacht gaat met inwisselbare stereotypes, maar de tijd neemt om een persoonlijke ervaring vol grappige details te vertellen.”
– Volkskrant ★★★

Te boeken als:

  • Comedian / cabaretier / MC / bedrijfsoptredens

Victor boeken voor uw evenement? Mail ons!
TOBI KOOIMAN
TOBI KOOIMAN
STEFAN HENDRIKX
STEFAN HENDRIKX
ANDRIES TUNRU
ANDRIES TUNRU
VANESSA JORISSEN
VANESSA JORISSEN