COMEDYHUIS COMEDIANS

Het Comedyhuis bestaat uit 15 waanzinnig getalenteerde, knettergekke, hilarische stand-up comedians die samen meer dan een eeuw aan stand-up comedy ervaring hebben. En dat zie je terug in hun optredens die het publiek altijd met een glimlach naar huis sturen. Hieronder zie je ze allemaal met een korte beschrijving!

JEROEN PATER
JEROEN PATER
Als mede-oprichter van de Comedyhuis is Jeroen de hardst werkende comedian van Nederland met meer dan 200 optredens per jaar. Hij stond op Lowlands en is de bedenker van het Utrecht International Comedy Festival. Jeroen is te boeken als stand-up comedian, presentator of dagvoorzitter maar doet ook maatwerkopdrachten, bedrijfsoptredens en trainingen in comedy.
Meer info over Jeroen
JANS BUDDING
JANS BUDDING
Toen de mensen van het Comedyhuis Jans zagen langskomen op een van hun open mics wisten ze meteen: deze moet bij het Comedyhuis. Want Jans is nog niet zo lang bezig, maar haar grappen staan als een huis. Jans vertelt vrolijke verhalen vol zelfspot. En dat mogen wij wel.
MEER INFO OVER JANS
RONALD SMINK
RONALD SMINK
Een show van Ronald Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een extreem grappige achtbaan waar geen einde aan komt. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en avondvullende shows gespeeld.
MEER INFO OVER RONALD
FELIX HEEZEMANS
FELIX HEEZEMANS
“Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven.
MEER INFO OVER FELIX
SOULA NOTOS
SOULA NOTOS
Soula Notos is een Nederlandse van Griekse afkomst en werkt als theatermaker, verhalenverteller, actrice, presentatrice en stand-up comedian. Een sterke mimiek, onverwachte wendingen en veel interactie kenmerken haar stijl. Soula Notos is te boeken als comedian, MC en presentator maar is ook goed in maatwerkopdrachten.
MEER INFO OVER SOULA
TOBI KOOIMAN
TOBI KOOIMAN
Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en finalist bij Cameretten, waar de jury zijn voorstelling “een waar feest voor de theaterbezoeker” noemde en hij beloond werd met de Publieksprijs. Deze comedian en MC is ook in te huren voor uw bedrijfsoptredens. Logisch toch?
MEER INFO OVER TOBI
PATRICK MEIJER
PATRICK MEIJER
Patrick Meijer is een échte comedian’s comedian. Zo’n artiest waar comedians na de show vol eerbied over praten aan de bar. Een komiek die nooit voor de makkelijke grap kiest, maar die er áltijd in slaagt iets memorabels neer te zetten. Huur Patrick in voor als comedian of MC voor uw bedrijfsoptredens of eindejaarsborrel!
MEER INFO OVER PATRICK
HASSAN EL RAHAUI
HASSAN EL RAHAUI
Hassan el Rahaui is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-scene en wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Hassan heeft een boel goede grappen en een sympathieke stijl. Dat is hoe deze Utrechter in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten haalde.
MEER INFO OVER HASSAN
ANDRIES TUNRU
ANDRIES TUNRU
Andries won de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, de jury- én publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. Sindsdien schrijft hij zijn bio’s in de derde persoon zodat het lijkt alsof hij daar een mannetje voor heeft.
MEER INFO OVER ANDRIES
HANS GOMMER
HANS GOMMER
Hans “Mr. Utrecht” Gommer weet met zijn kalme (écht Utregse) stijl en gemakkelijke omgang met het publiek zelfs de stugste zaal aan het lachen te krijgen. Deze ras-Utrechter staat zijn mannetje als comedian, maar is ook een goede Master of Ceremonies, presentator en improvisatiecoach.
MEER INFO OVER HANS
LAMBERT-JAN KOOPS
LAMBERT-JAN KOOPS
Lambert-Jan Koops maakt slimme grappen met de precisie van een Zwitsers zakhorloge. Deze ervaren comedian schreef in 2005 de Culture Comedy Award op zijn naam. Koops staat zijn mannetje in elke comedyshow, maar is ook érg goed in bedrijfsoptredens met een bèta-inslag zoals hij bewees met zijn comedyshow Fun With Numbers over wiskunde.
MEER INFO OVER LAMBERT-JAN
STEFAN HENDRIKX
STEFAN HENDRIKX
Stefan Hendrikx doet nog geen anderhalf jaar aan stand-up comedy maar heeft nu al bewezen dat hij een topper is. Sinds kort bij het Comedyhuis, en daarvoor al vaste kracht bij imprrovcomedy-collectief Flunknarf en te zien in het BNN-programma Alpacas. Unieke grappen. Geweldige energie.
MEER INFO OVER STEFAN
VANESSA JORISSEN
VANESSA JORISSEN
Comedian Vanessa Jorissen weet hoe ze een zaal om haar vinger moet winden. Naast haar werk als schrijver voor DWDD is ze ook bekend van haar blog Zaadvragers.nl waar ze de avonturen beschreef die ze meemaakte tijdens de zwangerschap van haar vriendin (en later die van haarzelf). Perfect voor uw comedyshow of bedrijfsoptreden!
MEER INFO OVER VANESSA
JURG VAN GINKEL
JURG VAN GINKEL
Jurg van Ginkel is een van de beste grappenschrijvers van Nederland. Een show van deze comedian zit vol cynische grappen waarin hij zichzelf en het publiek niet ontziet. Kan shows doen in het Nederlands én Engels.
MEER INFO OVER JURG
OSCAR SMIT
OSCAR SMIT
Jurist en comedian die in 2019 de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival haalde. De jury zei toen over hem: “Oscar speelt knap in op de actualiteit, heeft een hoge grapdichtheid en een goede timing.”
MEER INFO OVER OSCAR
HUUR EEN COMEDIAN IN! WIJ VERTELLEN U MEER!

SHOWS

MAATWERK

CURSUSSEN

Volg het Comedyhuis

Volg het Comedyhuis op social media